IC Markets Κριτική : Παρουσίαση της Πλατφόρμας

Με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η IC Markets είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους CFD forex παγκοσμίως με βάση τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών, χάρη στον κύκλο εργασιών σε συνάλλαγμα ύψους άνω των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εκτελούνται καθημερινά με πάνω από 500.000 εντολές. Ρυθμιζόμενος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Επενδύσεων της Αυστραλίας, καθώς και την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες), ο μεσίτης δέχεται σήμερα πελάτες από περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο και διαθέτει περισσότερους από 100.000 ενεργούς πελάτες.

Η IC Markets προσφέρει σφιχτά μεταβλητά spreads στους χρήστες της, τα οποία ξεκινούν από 0,0 pips στα κυριότερα ζεύγη FX. Ο χρηματιστής είναι γνωστός για την εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση εντολών του, η οποία γενικά επεξεργάζεται τις συναλλαγές σε λιγότερο από 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου, καθιστώντας τον ένα τέλειο οικοσύστημα για συναλλαγές υψηλής συχνότητας, αλγοριθμικές στρατηγικές και θεσμικούς επενδυτές.

Αν και οι έμποροι λιανικής θα βρουν την ελάχιστη κατάθεση των 200 δολαρίων λίγο υψηλότερη από άλλους μεγάλους μεσίτες συναλλάγματος, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα προσιτό ποσό που προσκαλεί τη συμμετοχή τόσο των νεοεισερχόμενων όσο και των επαγγελματιών. Ο μεσίτης δέχεται καταθέσεις μέσω ενός ευρέος φάσματος μεθόδων, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές, PayPal, Skrill, Union Pay και Neteller μεταξύ άλλων. Επιπλέον, όλα τα κεφάλαια των πελατών διατηρούνται σε διαχωρισμένους λογαριασμούς και είναι πλήρως ασφαλισμένα για να παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

IC Markets trade

Πλατφόρμα γραφείου

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε πολύ για τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, καθώς όλα και καθένα από αυτά παρέχουν ισχυρές δυνατότητες συναλλαγών. Κάθε μία από τις πλατφόρμες διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις κατάλληλες για χρήση είτε μέσω της πλατφόρμας Web ή απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας είτε μπορείτε να εγκαταστήσετε την έκδοση Desktop και να απολαύσετε την πλήρη προσαρμογή που προσφέρει η MetaTrader ή η cTrader.
Συνολικά, η IC Markets φέρνει πραγματικά τη διαπραγμάτευση στο επόμενο επίπεδο με ολοκληρωμένα εργαλεία, προσθήκες και επεκτάσεις στις πλατφόρμες, όπως μια ενότητα συναλλαγών με ένα κλικ, βάθος αγοράς, παρακολούθηση spread, υπολογιστής κινδύνου συναλλαγών και προηγμένοι τύποι εντολών που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμοι στο MetaTrader 4.

Πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας

Οι εφαρμογές για κινητά είναι επίσης διαθέσιμες και είναι πολύ χρήσιμες για τους σύγχρονους εμπόρους που παραμένουν ενημερωμένοι με τις συνθήκες της αγοράς εν κινήσει. Ομοίως, τα MT4, MT5 και cTrader είναι διαθέσιμα μέσω συσκευών Android ή iOS, επιτρέποντας επίσης τη διαχείριση του λογαριασμού και τον έλεγχο των θέσεων.

Αυτόματη διαπραγμάτευση

Επιπλέον, η αυτόματη διαπραγμάτευση είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες του μεσίτη, οι ΕΑ στην πλατφόρμα MT4 ή MT5 το myfxbook στην πλατφόρμα cTrader και ως προσθήκη είναι επίσης διαθέσιμη η ZuluTrade. Το ZuluTrade είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής διαπραγμάτευσης που επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες ταλαντούχους εμπόρους και να ακολουθήσετε δωρεάν τα σήματα συναλλαγών τους.

Επιπλέον, εάν είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε σε συνεργασία με τον μεσίτη υπάρχει προσφορά από τα συστήματα διαχείρισης πολλαπλών λογαριασμών MAM και PAMM που είναι ευέλικτα και εύχρηστα εργαλεία. Το API FIX παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για τους εμπόρους μεγάλου όγκου συναλλαγών, ενώ ο VPS (Virtual Private Server) επιτρέπει την εκτέλεση μιας ποικιλίας αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών με δυνατότητα δωρεάν χρήσης του VPS (εάν επιτευχθεί ένας απαιτούμενος ελάχιστος όγκος 15 παρτίδων στρογγυλής στροφής (FX) ανά ημερολογιακό μήνα).

IC MARKETS

Υποστήριξη πελατών

Η IC Markets προσπαθεί να προσφέρει όχι μόνο τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις, αλλά και να κατανοήσει την αναγκαιότητα της καλής ποιότητας εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελατών. Η υποστήριξη του μεσίτη είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και λειτουργεί γραφεία πελατών σε διάφορες περιοχές, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι παγκόσμιες με την IC Markets διαθέσιμες να απαντήσουν ή να βοηθήσουν τις ομάδες.

IC Markets Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα
Πλεονεκτήματα

 • Φαινομενικές ταχύτητες εκτέλεσης εντολών.
 • Υποστήριξη για όλες τις στρατηγικές και τα στυλ συναλλαγών.
 • Διαισθητικές πλατφόρμες συναλλαγών με εργαλεία προστιθέμενης αξίας.
 • Εξαιρετικά στενά μεταβλητά spreads & χαμηλές προμήθειες
 • Διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης πελατών 24/7
 • Δεν υπάρχουν τέλη για καταθέσεις ή αναλήψεις

Μειονεκτήματα

 • Υψηλότερη ελάχιστη κατάθεση
 • Δεν δέχεται πελάτες των ΗΠΑ

Σε ποιους απευθύνεται η IC Markets

Η IC Markets συνιστάται για όλους, από τους διακριτικούς διαπραγματευτές έως τους ημερήσιους διαπραγματευτές και όσους αναπτύσσουν αυτοματοποιημένες στρατηγικές. Προχωρημένοι έμποροι και θεσμικοί επενδυτές που θέλουν πρόσβαση σε εξαιρετικές συνθήκες διαπραγμάτευσης, όπως η εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση εντολών. Ο χρηματιστής θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τις κινήσεις των τιμών και να εκτελούν εντολές χωρίς καθυστερήσεις. Οι μέσες ταχύτητες καθυστέρησης του μεσίτη είναι μόλις κάτω από 40ms, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι έμποροι μπορούν να βιώσουν εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση εντολών. Επιπλέον, όλες οι στρατηγικές είναι ευπρόσδεκτες στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των αλγορίθμων scalping, hedging και υψηλής συχνότητας.

Οι νεοεισερχόμενοι θα απολαύσουν επίσης το εκπαιδευτικό υλικό και τα εργαλεία προστιθέμενης αξίας, όπως το AutoTrader και το ZuluTrade, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα άτομα που προτιμούν μια πιο παθητική προσέγγιση προς τις επενδύσεις. Εκτός αυτού, ο χρηματιστής προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα μέσων για να επιλέξετε. Ο μεσίτης παρέχει πρόσβαση σε τίτλους όπως συνάλλαγμα, εμπορεύματα, δείκτες, μετοχές, ομόλογα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, καθώς και για κρυπτονομίσματα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επενδυτές μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις προσπάθειες διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου τους.

Κορυφαία χαρακτηριστικά της IC Markets

 • Εξαιρετικές συνθήκες συναλλαγών: Η εστίαση στην εκτέλεση των συναλλαγών είναι από τις καλύτερες στον κλάδο. Όταν συνδυάζεται με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι πολλαπλοί τύποι εντολών, τα αποσπώμενα διαγράμματα και το βάθος της αγοράς μαζί με την εκτέλεση με χαμηλή καθυστέρηση, υψηλής ταχύτητας αντιστοίχιση εντολών, βαθιά ρευστότητα και στενά spreads, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η IC Markets είναι τόσο δημοφιλής προορισμός.
 • Όλες οι στρατηγικές γίνονται δεκτές: Η IC Markets προσκαλεί τους εμπόρους που εφαρμόζουν κάθε είδους στρατηγικές, όπως scalping, hedging και αυτοματοποιημένη αλγοριθμική διαπραγμάτευση, να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα. Χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη υποστήριξη διακομιστών Equinix τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη, οι πελάτες της πλατφόρμας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση colocation και ακόμη και σε εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές (VPS) που διαθέτουν ανώτερη αξιοπιστία και ασφάλεια.
 • Ισχυρό φάσμα υποστηριζόμενων τίτλων: Οι επενδυτές που σκοπεύουν να δημιουργήσουν διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια θα εκτιμήσουν το εύρος των κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων και τα πάνω από 230 χρηματοπιστωτικά μέσα που μπορούν να επιλέξουν, συμπεριλαμβανομένων λιγότερο συχνά διαθέσιμων τίτλων όπως τα ομόλογα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τα κρυπτονομίσματα.
 • Συνεχώς προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών: Η υποστήριξη πελατών που προσφέρει η IC Markets είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για την επίλυση όλων των ερωτημάτων των χρηστών και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων συνδεσιμότητας εργαλείων 3ου μέρους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να παρέχει υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών μέσω πολλαπλών καναλιών.

IC Markets platforma

Επισκόπηση αγορών

Τύπος μεσίτη: Μη συμβουλευτικός/εκτελεστικός μεσίτης (ECN/STP)
Ρύθμιση και αδειοδότηση: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Επενδύσεων Αυστραλίας, Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες)
Αποδεκτοί πελάτες από140 χώρες σε όλο τον κόσμο
Πελάτες που γίνονται δεκτοί από Ξένο χρηματιστήριο, εμπορεύματα, δείκτες, μετοχές, ομόλογα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, κρυπτονομίσματα
Διαθέσιμες πλατφόρμες: MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader, AutoTrade (Myfxbook), ZuluTrade
Συμβατότητα με κινητά: Android και iOS

Μέθοδοι πληρωμής: AcceptedCredit Card, Debit Card, Bank Transfer, Broker-To-Broker Transfer, PayPal, Skrill, Union Pay, Neteller, FasaPay, Poli, Rapid Pay, Klarna, Thai Internet Banking, Vietnamese Internet.

Συμμόρφωση & ρύθμιση των αγορών IC

Ο μεσίτης ρυθμίζεται από τρεις φορείς επί του παρόντος, συμπεριλαμβανομένης της Κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (CySEC), της Αυστραλιανής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Επενδύσεων (ASIC), καθώς και της Αρχής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων (SVGFSA).

Η IC Markets συμμορφώνεται επίσης πλήρως με τους παγκόσμιους κανονισμούς που καλύπτουν την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AMF) και την καταπολέμηση της χρηματοπιστωτικής τρομοκρατίας.

Επιπλέον, η IC Markets διασφαλίζει επίσης ότι όλα τα κεφάλαια των πελατών προστατεύονται. Για να επιτευχθεί αυτό, ο χρηματιστής διατηρεί όλα τα κεφάλαια των πελατών σε διαχωρισμένους λογαριασμούς. Εξασφαλίζει επίσης ότι όλα τα κεφάλαια είναι πλήρως ασφαλισμένα. Τέλος, ο μεσίτης έχει εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις που αφορούν την εσωτερική διαχείριση κινδύνων και την επαρκή κεφαλαιακή επάρκεια, ενώ οι λειτουργίες ελέγχονται τακτικά από εξωτερικά μέρη για να διασφαλίζεται η πλήρης συμμόρφωση. Συνολικά, ο μεσίτης είναι καλά ρυθμισμένος και δίνει έμφαση στη διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζεται ότι τα συμφέροντα των πελατών προστατεύονται σε κάθε περίπτωση.

Τιμολόγηση αγορών IC

Η IC Markets προσφέρει μερικά από τα στενότερα spreads στην αγορά. Ο λογαριασμός cTrader και ο λογαριασμός Raw Spread του μεσίτη προσφέρουν spreads που ξεκινούν από 0,0 pips. Τα spreads για τον τυπικό λογαριασμό ξεκινούν από 1,0 pips. Επιπλέον, ο μεσίτης χρεώνει επίσης προμήθειες ανάλογα με τον τύπο του λογαριασμού. Ο λογαριασμός cTrader Raw Spread Account και ο λογαριασμός Raw Spread Account συνοδεύονται από προμήθειες ύψους 3 δολαρίων ανά συναλλαγή και 3,5 δολαρίων ανά συναλλαγή, αντίστοιχα. Για τον τυπικό λογαριασμό δεν χρεώνονται προμήθειες.

Συνολικά, η τιμολόγηση και το πρόγραμμα τελών που προσφέρει ο μεσίτης είναι από τα καλύτερα στον κλάδο. Τα προσφερόμενα spreads είναι αρκετά στενά και οι προμήθειες είναι επίσης πολύ προσιτές, δεδομένων των εξαιρετικά στενών raw spreads που διατίθενται σε δύο από τους τύπους λογαριασμών. Επιπλέον, ο μεσίτης υποστηρίζει μόχλευση 1:30, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να μεγεθύνουν το κεφάλαιο που χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση των λογαριασμών τους. Επιπλέον, η IC Markets δεν χρεώνει τέλη για τυχόν καταθέσεις ή αναλήψεις πελατών. Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχουν τέλη αδράνειας.

Αγορές Αξιοπιστία και ασφάλεια

Η IC Markets προσφέρει τρεις μεγάλες πλατφόρμες συναλλαγών στους χρήστες της. Αυτές περιλαμβάνουν τις πλατφόρμες cTrader, MetaTrader 4 και MetaTrader 5. Και οι τρεις πλατφόρμες είναι προσβάσιμες μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών, καθώς και μέσω web-browsers και κινητών συσκευών με σύνδεση στο διαδίκτυο. Ο μεσίτης προσφέρει επίσης εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα τόσο για Android όσο και για iOS.

Επιπλέον, οι πλατφόρμες του μεσίτη είναι γνωστές για την εκτέλεση εντολών με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση. Η IC Markets είναι συνδεδεμένη με δύο κέντρα δεδομένων Equinix στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, παρέχοντας εξαιρετικά αξιόπιστη και ασφαλή συνδεσιμότητα για τους διαπραγματευτές της. Και τα δύο αυτά κέντρα δεδομένων χρησιμοποιούν ειδικά δίκτυα οπτικών ινών για να διασφαλίσουν ότι οι εντολές εκτελούνται άμεσα με ελάχιστη ολίσθηση.

Για τις αξιοσημείωτες προσπάθειές τους να παρέχουν αστρικές συνθήκες συναλλαγών, η IC Markets έχει βραβευτεί με διάφορους τίτλους κατά τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • ADVFN International Financial Awards Best ECN Broker 2019
 • Βραβεία Forex Magnates Awards Best Retail Broker Execution 2013 Winner
 • Asia-Pacific Financial Investment Association Χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χρονιάς 2012

IC Markets Εμπειρία χρήστη

Πέρα από την έμφαση στις ανώτερες συνθήκες διαπραγμάτευσης, η IC Markets προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για τους χρήστες. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ο χρηματιστής περιλαμβάνουν διαχειριστές συναγερμών, μετρικές συσχέτισης, καθώς και χάρτες συναισθήματος. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν αυτούς τους πόρους και τα εργαλεία για να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις διαπραγμάτευσης. Επιπλέον, ο μεσίτης διασφαλίζει επίσης ότι επικεντρώνεται πλήρως στην εκπαίδευση των χρηστών μεταξύ της προηγμένης υποστήριξης συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής τηλεόρασης και των σεμιναρίων βίντεο.

Για να παρέχει στους χρήστες τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη, ο χρηματιστής διασφαλίζει επίσης ότι οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών του είναι καλά εκπαιδευμένοι και έμπειροι σε πολλά διαφορετικά θέματα που σχετίζονται με τις συναλλαγές, τις ενσωματώσεις 3ου μέρους και πολλά άλλα. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του μεσίτη είναι ενεργή 24 ώρες το 24ωρο, διασφαλίζοντας έτσι ότι όλα τα ερωτήματα μπορούν να διεκπεραιωθούν άμεσα εάν προκύψουν προβλήματα ή ερωτήσεις.

IC Markets Σύνοψη

IC Markets reviewsΔεν είναι περίεργο ότι η IC Markets είναι ηγέτης της αγοράς όσον αφορά την εκτέλεση εντολών και τον όγκο συναλλαγών σε ξένο συνάλλαγμα. Δεδομένων των εξαιρετικών πλεονεκτημάτων που λαμβάνουν οι πελάτες, όπως η ταχεία εκτέλεση εντολών, τα στενά spreads, η βαθιά ρευστότητα, τα εργαλεία προστιθέμενης αξίας και το ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων, το οικοσύστημα είναι πολύ ελκυστικό για τους επενδυτές, ιδίως τους επαγγελματίες, που αναζητούν κορυφαίες συνθήκες διαπραγμάτευσης.

Προσθέτοντας στις αξιόπιστες και ασφαλείς συνθήκες διαπραγμάτευσής του, ο μεσίτης είναι επίσης πλήρως ρυθμιζόμενος σε τρεις δικαιοδοσίες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του στη διαφάνεια και την τοποθέτηση των συμφερόντων των πελατών πρώτα. Τέλος, η IC Markets δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών, παρέχοντας 24/7 υποστήριξη στους χρήστες της. Συνολικά, η πρόταση αξίας είναι μοναδική και διασφαλίζει ότι κάθε είδους έμποροι μεγιστοποιούν την επενδυτική τους εμπειρία με προηγμένα εργαλεία, ταχύτητα που κόβει την ανάσα και βέλτιστη υποστήριξη.

Συχνές ερωτήσεις IC Markets

Ε: Μπορώ να εγγραφώ στο demo account

Α: Ναι, οι χρήστες της IC Markets μπορούν εύκολα να εγγραφούν για λογαριασμό επίδειξης με μερικά απλά στοιχεία, όπως η χώρα διαμονής, το όνομα, το επώνυμο, το email και ο αριθμός τηλεφώνου. Ο λογαριασμός επίδειξης είναι διαθέσιμος και για τους τρεις τύπους λογαριασμών και επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά κάθε πλατφόρμας συναλλαγών.

Ε: Επιτρέπεται στους πολίτες της Ελλάδας να εγγραφούν στην IC Markets;

Α: Ναι επιτρέπεται να εγγραφούν κανονικά στην πλατφόρμα οι Έλληνες υπήκοοι γιατί η IC Markets ρυθμίζεται και ελέγχεται από τις Ευρωπαϊκές αρχές.

Ε: Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι λογαριασμών που προσφέρει η IC Markets;

Α: Από τώρα και στο εξής, η IC Markets προσφέρει τρεις βασικούς τύπους λογαριασμών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο λογαριασμός cTrader, ο λογαριασμός Raw Spread και ο τυπικός λογαριασμός. Επιπλέον, υπάρχει μια ισλαμική επιλογή συμβατή με τη Σαρία. Κάθε τύπος λογαριασμού παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ε: Η IC Markets προσφέρει συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου;

Α: Οι πελάτες του οικοσυστήματος της IC Markets μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι πλατφόρμες του μεσίτη είναι πλήρως συμβατές τόσο με τα λειτουργικά συστήματα Android όσο και με το iOS, ενώ υπάρχουν επίσης διαθέσιμες εκδόσεις που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης για τη μεγιστοποίηση της προσβασιμότητας.

Ερ: Θα είναι τα χρήματά μου ασφαλή με την IC Markets;

Α: Η IC Markets διασφαλίζει ότι όλα τα κεφάλαια των πελατών διατηρούνται σε διαχωρισμένους λογαριασμούς. Επιπλέον, όλα τα κεφάλαια των πελατών είναι επίσης πλήρως ασφαλισμένα, παρέχοντας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Ειδήσεις και συμβουλές για επενδύσεις, forex, trading, κρυπτονομίσματα, τράπεζες και δάνεια.

Επικοινωνία

financialbox22@gmail.com