ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ

Θέλετε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;

Oι ΗΠΑ και η Ρωσία πρέπει να ασκήσουν πίεση σε όλες τις πλευρές για να διασφαλιστεί μια κατάπαυση του πυρός στην Συρία, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στην γερμανική Handlesblatt.Κάλεσε όλες τις δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. O Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε όλες τις δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο στην Συρία αντί να «ξεσπάσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος».

«Οι Αμερικανοί και Άραβες φίλοι μας πρέπει να σκεφτούν καλά: θέλουν ένα μόνιμο πόλεμο;» δήλωσε ο κ. Μεντβέντεφ στην γερμανική εφημερίδα Handlesblatt. Ο ίδιος ανέφερε πως θα είναι αδύνατο να κερδηθεί ένας τέτοιος πόλεμος ειδικά στον αραβικό κόσμο, όπου όλου πολεμούν εναντίον όλων.

«Όλες οι πλευρές πρέπει να αναγκαστούν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αντί να ξεσπάσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος» προειδοποίησε.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Μεντβέντεφ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία πρέπει να ασκήσουν πίεση σε όλες τις πλευρές για να διασφαλιστεί μια κατάπαυση του πυρός.

Ειδήσεις και συμβουλές για επενδύσεις, forex, trading, κρυπτονομίσματα, τράπεζες και δάνεια.

Επικοινωνία

financialbox22@gmail.com